آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵
خانه » پزشکی و سلامت » اخبار پزشکی » مصرف شکر می تواند تشدید کننده احتمال سرطان سینه باشد

مصرف شکر می تواند تشدید کننده احتمال سرطان سینه باشد

sarat

سرطان سینه امروزه به شایع ترین نوع سرطان در بین خانم ها تبدیل شده است. تحقیقات وسیعی در رابطه با دلایل بروز سرطان سینه و راه های پیشگیری از آن انجام شده است. تحقیقات اخیر در رابطه با تاثیر مصرف شکر بر سرطان سینه است.

این تحقیق  شامل 776 زن درست قبل از یائسگی و 779 زن که در  یائسگی  بوده اند انجام شد. دانشمندان چگالی  سینه هر زن را اندازه گیری کرده اند، و  پرسشنامه  شامل سوالاتی در مورد تعداد دفعات مصرف غذاهای شیرین (شکلات، کیک، بستنی)، نوشیدنی های شیرین و  تعداد شکر مصرفی روزانه انجام شد
ما دریافتیم که ارتباط بین مصرف قند و شکر و تراکم بافت پستان وجود دارد،  زنان که  یائسه بودند  چگالی افزایش سینه ها  مقدار  بیش از حد از مصرف چربی، در حالی که زنان که  قبل از یائسگی بودند، تراکم، افزایش سینه ها به دلیل مصرف بیش از حد از قند بوده است.

توجه داشته باشید که بسیاری از زنان به مقادیر بیش از حد قند مصرف نمی کند. اما حدود 3 بار در هفته نوشیدنی شیرین  استفاده میکنند. به همین دلیل است دانشمندان می گویند که  مقدار خوردن مواد شیرین بسیار مهم است، و اشاره می کنند که  ممکن است مواد غذایی بخورید که طعم شیرین نداشته باشد ولی حاوی قند باشد همین  تراکم بافت پستان را افزایش می دهد خطر ابتلا به سرطان پستان را زیادتر میکند، و همچنین  تشخیص سرطان مشکل تر می شود. محققان  میگویند در این باره باید تحقیقات زیادتری انجام گیرد و باید این تحقیقات ادامه داشته باشد اما  مصرف قند حتی درمقادیر بسیارکم باید توجه شود

 

منبع : دکتر سلام

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز