گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » روش جدید برای درست کردن فیله ماهی سالمون

روش جدید برای درست کردن فیله ماهی سالمون

food-f4544f7e57227916

در روزهای اول سال و شب های نوروز ، بسیاری از افراد دوست دارند که شبها ماهی بخورند. در این مطلب قصد داریم آموزش تهیه ی ماهی سالمون به صورت فیله را به شما بدهیم. با ما همراه باشید.

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه فيله سالمون :
فيله ماهى سالمون متوسط6 عدد
پیاز کوچک1 عدد
سیر4 تا 6 عدد
* فلفل دلمه 1 عدد
فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
روغن زیتون2 قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه3 قاشق غذا خوری

* فلفل دلمه قرمز (و يا رب فلفل … كه من از رب آن استفاده ميكنم )

طرز تهیه فيله سالمون :
فيله سالمون يكى از راحت ترين هاست كه من اغلب از روى تنبلى درست ميكنم.

مواد را در غذا ساز ريخته و خوب تركيب ميكنيم . و تكه هاى ماهى سالمون را با اين تركيب مرينيت كرده ، خوب ماساژ ميدهيم و براى چند ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم و حدود چهل دقيقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار مي دهيم .

فر را از قبل با حرارت بالا داغ ميكنيم و زمانى كه ماهى را درون فر قرار ميدهيم حرارت را روى 170 درجه سانتى گراد به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار ميدهيم .

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز