افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش قدم به قدم تهیه کیک آجیلی با روش جدید

آموزش قدم به قدم تهیه کیک آجیلی با روش جدید

طرز تهیه کیک آجیلی جدید

آموزش درست کردن کیک آجیلی خوشمزه

آموزش تهیه و تزیین کردن کیک آجیلی به روش جدید

در این مطلب قصد داریم به شما آموزش تهیه کردن کیک آجیلی را بدهیم. با ما همراه باشید

طرز تهیه کیک آجیلی جدید

امروز یکی از بهترین کیک های آجیلی جدید را برای شما آموزش میدهیم.

مواد لازم:

مارگارین ۲۵۰ گرم
 آرد ۳۰۰ گرم
 شکر  ۳۶۰ گرم
 پودر فندق ۱۰۰ گرم
پودر بادام ۱۰۰ گرم
پودر گردو ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
تخم مرغ پنج عدد
ماست ۲۰۰ گرم
وانیل یک قاشق چای‌خوری کوچک

روش تهیه:
۱٫ ابتدا کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف کند، سپس ماست و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند؛ لازم نیست میزان هم زدن بیش از یک دقیقه باشد.

۲٫ سپس آرد، بیکینگ‌پودر و مغزها را اضافه کرده همه را با همزن برقی تا آخرکار هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود. این کیک را داخل قالب گرد ۳۰ سانتی‌متری می‌ریزیم که از قبل آن را چرب کرده‌ایم و به مدت یک ساعت داخل فر- که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم- قرار داده و می‌پزیم.

۳٫ آشپزی همیشه کیک‌ها را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم. برای چنین تصویری که مشاهده می‌کنید من دو برابر از این مایه کیک را برای طبقه پایین و یک برابر از این مایه کیک را برای طبقه بالا درست کرده‌ام که قطر دایره کیک پایین ۳۰ سانتی‌متری و قطر دایره کیک بالا ۲۰ سانتی متری است.

لمسه های  فوندانتی
روش تهیه:
برای اینکه بتوانیم دیواره‌های کیک را خیلی تمیز و زیبا لمسه کنیم بهترین کار این است که پس از خامه‌کشی کیک روی آن را یک لایه مارسیپان پهن کنیم و پس از اینکه روی مارسیپان را با قلم‌مو به مارمالاد زردآلو آغشته کردیم لایه فوندانت را روی آن پهن کنیم، سپس با خط‌کش فلزی یا وسیله مشبک مخصوص لمسه کردن فوندانت دیواره‌های کیک را فرم دهیم. درنهایت با مقداری آیسینگ، تقاطع خطوط را مروارید می‌چسبانیم.

رزهای فوندانتی
روش تهیه:
برای آماده کردن رزها مقداری فوندانت صورتی درنظر می‌گیریم. یک اشک یک‌طرفه به اندازه یک بند انگشت داخل دست فرم می‌دهیم بقیه خمیر را با وردنه به قطر یک میلی‌متر باز کرده با کاتر پر گل رز تمامی خمیر را قالب می‌زنیم سپس تمامی پره‌ها را به دور اشک آماده شده توسط آب می‌چسبانیم و لبه‌های آن را با انگشت فرم می‌دهیم که حالت طبیعی پیدا کند.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز