کامیابی تنها در این است که بتوانی زندگی را به شیوه خودسپری کنی.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش قدم به قدم تهیه کباب استانبولی

آموزش قدم به قدم تهیه کباب استانبولی

http://www.javanfa.ir/wp-content/uploads/2015/03/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.jpg

آموزش درست کردن کباب استانبولی + عکس

برای تهیه ی کباب استانبولی به چه موادی نیاز داریم؟

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته: ۱کیلو

سیر کوبیده: ۳ تا ۴ حبه

پیاز کوچک پوست گرفته: ۱۰-۱۲ عدد

گوجه فرنگی کوچک: ۸-۱۰ عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده: ۱-۲ عدد

نعنای خشک: ۱قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه: ۲-۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز