به عهد و پیمان خود وفا کنید (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۶
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » چگونه سوهان عسلی درست کنیم؟

چگونه سوهان عسلی درست کنیم؟

http://www.javanfa.ir/wp-content/uploads/2015/03/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%B3%D9%84%DB%8C.jpg

طرز تهیه ی سوهان عسلی + مواد لازم

آموزش قدم به قدم تهیه ی سوهان عسلی

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی :

عسل ۶۰گرم

روغن مایع ۶۰گرم

آب ۳۰گرم

شکر ۱۲۵گرم

خلال بادام ۱۲۵گرم

زعفران خشک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوهان عسلی :

.

گهر : شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید.

حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند.

حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید.

سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز