هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » چگونه برنج لقمه ای درست کنیم + مواد لازم

چگونه برنج لقمه ای درست کنیم + مواد لازم

http://www.javanfa.ir/wp-content/uploads/2015/04/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D9%84%D9%82%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg

در این مطلب برای شما آموزش کامل تهیه کردن برنج لقمه ای و روش تزیین آن را به صورت قدم به قدم آماده کرده ایم. برای مشاهده روی تیتر کلیک کنید. با ما همراه باشید.

ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید…

مواد لازم :
برنج گلستان : یک پیمانه
آب : دو پیمانه
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن : یک قاشق سوپخوری
ماست : دو قاشق سوپخوری
سیب‌زمینی آبپز شده : سه عدد
تخم‌مرغ : یک عدد

مواد داخل لقمه :
پیاز خلال شده: یک عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی : نصفه
فیله مرغ : سه عدد
هویج خلال شده : یک عدد بزرگ
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه :
* یک پیمانه برنج گلستان را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.

* قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.

* درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.

* برنج گلستان پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.

* یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.

* ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.

* دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد.

* لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

* می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

* فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز