اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش روش جدید درست کردن میگو با طعم متفاوت

آموزش روش جدید درست کردن میگو با طعم متفاوت

طرز -تهیه- فیلو -کاپ- میگو

در این مطلب به شما آموزش کامل تهیه ی میگو البته با روش جدید و طعمی متفاوت را خواهیم داد. در این روش تهیه از خمیر یوفکا نیز استفاده می شود. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فیلو کاپ میگو
فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :
میگوی ریز۳۰۰ گرم
خمیر فیلو یا خمیر یوفکا به میزان لازم
پیاز۱ عدد
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
سیر رنده شده ۱ عدد
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
فلفل سبز تند به میزان دلخواه
گوجه فرنگی ۱-۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
پیازچه خرد شده به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا میگو ها رو تمیز بشورید و پاک کنید و به قطعات ریز خرد کنید . اگر میگوی مورد استفاده تون درشت نیشت میتونید بصورت درسته استفاده کنید که شیک تر میشه .
پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. میگوها رو به پیاز اضافه کنید.وقتی میگو تفت داده شده سیر و زنجبیل و فلفل سبز و نمک و ادویه دلخواه رو اضافه کنید.

طرز-تهیه-فیلو-کاپ-میگو

قارچ ها رو به میگو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا اونها هم تفت داده بشن و به آب نیفتن

فیلو-کاپ-میگو

بعد فلفل دلمه ای رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

طرز-تهی--فیلو-کاپ-میگو

حالا گوجه فرنگی رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید و بذارید یه مقدار روی حرارت بمونه و مزه همه مواد به خورد هم بره.

فیلو-کاپ-میگو

خمیر فیلو رو به قطعات مربع شکل به ابعاد تقریباً ۱۰در۱۰ سانت ببرید. (البته سایزش به خودتون بستگی داره، هر چه بزرگتر باشه لبه های کاپ میاد بالاتر و به همون اندازه خوردنش هم سخت تر میشه.)

عکس-فیلو-کاپ-میگو

کمی کره آب شده روی هر خمیر بمالید.

طرز-تهیه-فیلو-کاپ-میگو

۳ ورقه خمیر رو بذارید روی هم. ضخامت کاپ به خودتون بستگی داره، می تونید از ۲ تا یا ۴ تا ورقه استفاده کنید.و با هم فرو کنید تو قالب کاپ کیک … وسط خمیر رو کف قالب جاسازی کنید و لبه های خمیر رو چین بدید.

طرز-تهیه-فیلو-کاپ-میگو

 

فر رو از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید.بعد توی کاپ ها رو با مایه میگو پر کنید.یه مقدار هم پنیر پیتزا و بعدش یه کمی هم پیازچه خرد شده بپاشید روش.قالب رو بذارید تو فر و حدود ۵-۶ دقیقه صبر کنید. مواظب باشید نسوزه، چون خیلی حساسه و ممکنه سریعاً بسوزه.

طرز-تهیه-فیلو-کاپ-میگو

در آخر در حدود ۲-۳ دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیرها حسابی طلایی باشه.مدت زمان بیشتر از این باعث میشه پیازچه ها بسوزه.

طرز-تهیه-فیلو-کاپ-میگو

بعد با احتیاط کاپ ها رو از تو قالب بیارید بیرون و تو ظرف سرو بچینید!

طرز-تهیه-فیلو-کاپ-میگو

نکته :
همین فیلو کاپ را با مواد دیگر هم می توانید تهیه و سرو کنید. می توانید به جای میگو از گوشت چرخ شده و قارچ و یا فیله مرغ و قارچ و یا سبزیجات استفاده نمایید.
خواص میگو :
میگو جزء پر‌مصرف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای دریایی در سراسر جهان است و پرورش انواع گونه‌های آن با افزایش مصرف افزایش چشمگیری داشته است.
میگو منبع خوبی از عنصر سلنیوم است. سلنیوم در سلامت انسان نقش ویژه‌ای را ایفا می‌کند. این عنصر برای سوخت و ساز بدن ضروری است و از مهم‌ترین نقش‌های آن می‌توان به تاثیر آن در متابولیسم هورمون‌های تیروئید، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارتقاء سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. منبع خوبی از اسید‌های چرب امگا-۳ است. این نوع اسید‌های چرب بیشتر در غذاهای دریایی و در روغن استخراج شده برخی گیاهان وجود دارند و همچنین منبع خوبی از فلوئور است.
علیرغم فوایدی که در خصوص میگو ذکر شد، باید توجه نمود که میزان کلسترول در میگو بالا است. گرچه بدن انسان قادر می‌باشد با افزایش مصرف کلسترول از طریق رژیم غذایی میزان تولید کلسترول در بدن را کاهش دهد تا مقدار کلسترول خون افزایش نیابد، اما توصیه می‌شود کسانی که مبتلا به کلسترول خون بالا هستند در مصرف میگو زیاده‌روی ننمایند.

www.sooran.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز
Xبستن تبلیغات