برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت گوشت بره و سس لیمو

دستور پخت گوشت بره و سس لیمو

آموزش طبخ گوشت بره و سس لیمو

دستور پخت گوشت بره و سس لیمو

برای غذای گوشت بره و سس لیمو به مواد زیر نیاز دارد.

مواد لازم :
کتف گوسفند     یک کیلو
کره      یک چهارم فنجان
شوید     یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل     به مقدار لازم
پیازچه خرد شده      6 دسته
آب     یک و نیم فنجان

 

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

 

سس لیمو :
تخم مرغ زده شده      سه عدد
لیمو آب دار      2 عدد
آب مرغ     یک فنجان

 

نکته:
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز