قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت گوشت بره و سس لیمو

دستور پخت گوشت بره و سس لیمو

آموزش طبخ گوشت بره و سس لیمو

دستور پخت گوشت بره و سس لیمو

برای غذای گوشت بره و سس لیمو به مواد زیر نیاز دارد.

مواد لازم :
کتف گوسفند     یک کیلو
کره      یک چهارم فنجان
شوید     یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل     به مقدار لازم
پیازچه خرد شده      6 دسته
آب     یک و نیم فنجان

 

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

 

سس لیمو :
تخم مرغ زده شده      سه عدد
لیمو آب دار      2 عدد
آب مرغ     یک فنجان

 

نکته:
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید vpn خرید سی سی کم خرید وی پی ان خرید vpn خرید vpn خرید kerio
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز
X بستن تبلیغات