هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه ی بورانی با کدو + مواد لازم

آموزش تهیه ی بورانی با کدو + مواد لازم

http://www.javanfa.ir/wp-content/uploads/2015/06/%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.jpg

طرز تهیه ی بورانی کدو با روش جدید + مواد لازم

آموزش قدم به قدم درست کردن بورانی با کدو

مفهوم بازیافت را که می دانید. همان مبحثی که از دورریختی ها وسیله با کاربرد دیگری درست می کنند. این هم یک غذای بازیافتی است. تعجب نکنید. شما مطمئنا پوست کدو سبز را که نمی خورید. یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم کدو ها را خوب بشویید و پوست آن ها را بعد از کندن به یک غذای دیگر خوشمزه ای برای شام تبدیل کنید. بله درست متوجه شدید منظورمان آماده کردن غذایی با پوست کدو است.

مواد لازم برای 1 نفر

10 الي 15 عدد پوست كدوي سبز

1 عدد پياز بزرگ

5 حبه سير

10 ق س سرپر ماست

1 ق س سرپر رب گوجه فرنگي

روغن مقداري براي سرخ كردن

3 /1 ق چ زرد چوبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا پوست كدوها را با چاقوي تيز يا پوست كن كمي ضخيم تر بكنيد و به صورت قطعات ريز يك سانتي متري خرد كنيد. پياز را بعد از پوست كندن، شسته و به صورت خلالي خرد كنيد. حالا تابه اي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد.

2. ابتدا پيازهاي خلالي شده را در آن تفت دهيد سپس پوست ريز شده كدو را همراه زردچوبه به پياز داغ اضافه كرده و به مدت يك ربع در روغن سرخ كنيد. پس از آن، نصف فنجان آب به مخلوط افزوده و در ظرف را بگذاريد تا پوست كدو خوب بپزد. البته در اين ميان 5 حبه سير را نيز پوست كنده و سپس با رنده ريز در غذا رنده كنيد.

3. بعد از 10 دقيقه، رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و 10 دقيقه ديگر صبر كنيد تا غذا پخته شده ، به روغن بيفتد.

4. پس از طي اين مدت، 10 قاشق سوپ خوري ماست را به اين مخلوط اضافه كنيد. با اضافه كردن ماست، غذا شل شده و شبيه به یک سوپ نارنجي رنگ مي شود؛ به خصوص اگر ماست شل باشد و غلظت كافي نداشته باشد ولي نگران نباشيد؛ ابتدا نمك و فلفل مورد نياز را به غذا بيفزاييد سپس آن را به مدت 10 دقيقه روي حرارت مرتب هم بزنيد زيرا وجود ماست باعث مي شود كه غذا زود بسوزد. اين كار را آن قدر تكرار كنيد تا غذا غلظت بيشتري پيدا كرده و آماده شود.

نكته: به جاي پوست كدو از لوبيا سبز هم مي توانيد با همين روش استفاده كرد. در انتها روي آن را با گوشت چرخ كرده تزیين كنيد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز