ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش قدم به قدم تهیه ی کیک آناناس

آموزش قدم به قدم تهیه ی کیک آناناس

http://www.javanfa.ir/wp-content/uploads/2015/06/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3.jpg

چگونه کیک آناناس درست کنیم و چه موادی لازم است

آموزش تهیه ی کیک آناناسی خوشمزه با تکه های گیلاس

مواد لازم:

شکر قهوه ای – ۲ قاشق غذاخوری

کره آب شده – ۵قاشق غذاخوری، تقسیم شده

آناناس آب گرفته شده – ۲کنسرو (۲۲۵گرم)

گیلاس – یک کنسرو

بیسکویت ساقه طلایی خرد شده – یک پیمانه

شکر – سه چهارم پیمانه به اضافه سه قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای – ۷۰۰گرم

ماست چکیده – سه چهارم پیمانه

تخم مرغ – ۳عدد

وانیل – کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر قهوه ای و ۲قاشق غذاخوری کره را با هم مخلوط کنید و ته قالب گرد (حدود ۲۳سانتی متر) پهن کنید. تکه های آناناس را بچینید و گیلاس ها را در وسط آناناس ها قرار دهید. خرده بیسکویت، ۳قاشق غذاخوری شکر و بقیه کره را با هم مخلوط کنید و به آرامی روی برش آناناس قرار دهید. پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید، ماست و وانیل را بیفزایید، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید، سپس مواد را روی آناناس بریزید.

قالب را به مدت ۵۵دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دهید. با چاقو کیک را از اطراف قالب جدا کنید و در ظرف مناسب برگردانید. این کیک باید ۳ساعت در یخچال بماند.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو خرید vpn
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز