آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش درست کردن کیک خوشمزه شکلاتی و مغزدار

آموزش درست کردن کیک خوشمزه شکلاتی و مغزدار

http://www.javanfa.ir/wp-content/uploads/2015/06/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%BA%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg

چگونه کیک شکلاتی مغزدار درست کنیم + عکس

مواد لازم و روش تهیه ی کیک شکلاتی مغزدار

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق س پ
مارزیپان ۴۰ گرم
شکلات (ترجیحا تلخ) ۱۰۰ گرم

 وای نمی دونید چه ترکیب خوشمزه ای میشه . درست کردن این شکلات مغزدار بیش از نیم ساعت طول نمی کشه پس زود دست بکار بشید .

طرز تهیه :

جهت تهیه شکلات مغزدار ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید به این صورت که یا اونها رو روی بخار کتری اب کنید یا شکلات رو در یه ظرفی ریخته وداخل مایکروفر قرار بدین، بعد ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا” روان می شه پس حتما” هر دفعه چک کنید. بعد داخل قالب بریزید و کمی قالب رو بچرخونید تا شکلات تمام دیواره ها رو بگیره.
قالب رو روی یه کاغذ روغنی برگردونید تا شکلات اضافی اون بریزه .بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین .
شکلات اضافی که روی کاغذ روغنی ریخته رو با یه قاشق کاملا خشک جمع کنید ، چون باز هم بعدا می خوایم همین شکلاتو آب کنیم .
تا شکلاتمون توی یخچال داره سفت می شه مواد داخل شکلاتو درست می کنیم . برای اینکار مارزیپان و شیرعسل رو با هم کاملا مخلوط می کنیم .
طرز تهیه مارزیپان رو در لینک زیر ببینید.
طرز تهیه خمیر مارزیپان
در صورتیکه موادمون (ترکیب شیر عسل و مارزیپان ) سفت بود می تونید ۱۰ ثانیه داخل مایکروفر بذارید . حواستون باشه گرم نشه فقط یه کوچولو روان بشه ( اگه گرم بشه شکلات رو آب می کنه ) یا اگه فکر می کنید ممکنه نتونید اینکارو انجام بدین مجددا یه کوچولو شیرعسل بریزید تا موادمون شل تر بشه . قالب رو از یخچال در بیارید و مقداری از مواد رو به عنوان مغز شکلات داخلش بریزید .
بعد همون شکلات اضافی که از روی کاغذ روغنی جمع کرده بودید مجددا آب کرده و روی مغزی قرار بریزین و شکلات رو بمدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر بذارید . بعد از بستن شکلات مغزدار اون رو از قالب جدا کنید.

 

 

 نکات:

۱)برای تهیه این نوع شکلات میتونید مارزپان رو با مغز فندق هم تهیه کنید تا شکلات خوشمزه تر بشه.

۲)میتونید از مقداری پودر نارگیل هم به عنوان مغز شکلات استفاده کنید به این صورت که اونر و ابتدا با مارزپان مخلوط کنید و بعد به صورت گرد در بیارید و بعد داخل شکلات قرار بدید.

۳)این شکلات رو میشه با شکلات سفید خالص یا رنگ شده با رنگای خوارکی تهیه کنید.

۴)این شکلات کمی شیرین میشه و به نظرم بهتره از شکلات تخته ای تلخ به عنوان رویه استفاده کنید.

۵)به جای شیرعسل غلیظ میشه از شیر نارگیل غلیظ شده هم استفاده کرد.البته حواستون باشه این شیر عسل همون ترکیب ساده شیر و عسل رقیق نیست.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز