حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵
خانه » پزشکی و سلامت » تغذیه و سلامت » غذاهایی که برای افطار مناسب ترین گزینه ها هستند

غذاهایی که برای افطار مناسب ترین گزینه ها هستند

غذاهایی که برای افطار مناسب ترین گزینه ها هستند

تغذیه ی مناسب در ماه رمضان در هنگام افطار

بهترین مواد غذایی برای استفاده در افطار چه چیز هایی هستند

یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است شام با فاصله 2 ساعت پس از افطار میل شود.

مریم صالحی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در وعده افطار بهتر است ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش روزه خود را باز کنید، گفت: در وعده افطار استفاده از نان و پنیر و سبزی و تا حد امکان استفاده از مغزها مثل گردو و پسته نیز مناسب است.

وی اضافه کرد: شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج نیز از غذاهای پیشنهادی در این وعده است.

صالحی گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است با فاصله 2 ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.

این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: سوپ، آش سبک، حلیم، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد غذاهایی است که برای صرف شام در ماه رمضان مناسب‌تر است.

صالحی تاکید کرد: بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری کنید، چون جذب آهن را کاهش می‌دهد و بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از میوه‌ها به خصوص مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند استفاده کنید؛ زیرا جذب آهن در بدن را افزایش می‌دهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از هورمون‌ها نقش ویژه‌ای دارد.

وی گفت: تا پایان شب و هنگام خواب از میوه‌ها، چای کمرنگ و سایر مایعات بویژه آب استفاده کنید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو خرید vpn
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز