به عهد و پیمان خود وفا کنید (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش درست کردن شامی مراغه ای

آموزش درست کردن شامی مراغه ای

آموزش درست کردن شامی مراغه ای

shami

کشور ما ایران غذاهای پر طرفدار زیادی دارد که یکی از این غذاها شامی مراغه ای می باشد. این غذا در تمام نقاط ایران تقریبا پخته میشود.اما با روش های مختلف در هر شهر که ما در این قسمت از بخش آموزش آشپزی سایت جوان فا شما را با طرز تهیه این شامی به سبک مراغه ای ها آشنا میکنیم. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۴  نفر

  • ۳۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۱عدد تخم‌مرغ
  • ۲ عدد سیب‌زمینی
  • ۲ عددپیاز
  • ۱ ق س سبزی معطر
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

۱٫ گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد.

۲٫ وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود.

۳٫ یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید.

۴٫ سیب‌زمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید.

۵٫ تخم‌مرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید.

۶٫ در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به  اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.

نکته

برای این شامی از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز