دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۶
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش درست کردن باقلا قاتوق گیلان

آموزش درست کردن باقلا قاتوق گیلان

آموزش درست کردن باقلا قاتوق  گیلان

baghala

در کشور ما ایران مردم در هر شهر و روستایی معمولا غذایی خاص آن شهر دارند.در این مطلب از سایت جوان فا ما تصمیم گرفته ایم شما را با درست باقلا قاتوق غذایی مخصوص گیلان آشنا کنیم. برای آشنایی با نحوه درست کردن این غذای گیلانی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 

مواد لازم   برای ۲  نفر

  •   ۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
  • ۲ ق س شوید خشک
  • ۴ عددسیر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ ق س روغن
  • ۲ لیوان آب
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

۱٫ باقلای خشک را از ۶ ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.

۲٫  حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.

۳٫ شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.

۴٫  حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.

۵٫ وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید vpn خرید سی سی کم خرید وی پی ان خرید vpn خرید vpn خرید kerio
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز
X بستن تبلیغات