قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی

loobiapoko

یکی از غذاهایی که برای ما ایرانی ها بسیار لذیذ است لوبیا پلو می باشد. لوبیا پلو را می توان با روش های مختلفی آماده کرد که ما در این قسمت از بخش آشپزی سایت جوان فا قصد داریم شما را با روش تهیه این غذای لذیذ به همراه گوشت قلقلی آموزش دهیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد اولیه:

  • رب گوجه ۲ ق.س
  • برنج ۸ پیمانه
  • لوبیا سبز آبپز شده ۶۰۰ گرم
  • زیره-فلفل سیاه-نمک-زردچوبه-دارچین-تخم گشنیز هر کدام ۱/۲ ق.م
  • پیاز خرد شده ۱ عدد

مواد گوشت قلقلی:

  • ادویه (نمک-فلفل سیاه-زردچوبه-زیره-نعناع خشک هر کدام) ۱/۲ق.م
  • پیاز (درشت/ رنده شده)  ۱ عدد
  • گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم
  • آرد نخودچی ۱ق.غ
  • فلفل دلمه ای (شیرین قرمز و سبز) ۳ عدد کوچک

مواد لازم برای تزیین:

  • کره حیوانی به مقدار لازم
  • زرشک ۲ق.س
  • کشمش ۴ق.س
  • زعفران حل شده ۱ ق.س

طرز تهیه برنج:

پیاز را کمی تفت داده و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید سپس رب و ادویه های ذکر شده را بیافزایید تا کاملا مخلوط شوند و در انتها مواد را مابین برنج ریخته و بگذارید تا کاملا دم بکشد.
طرز تهیه گوشت قلقلی:

پیاز و فلفل دلمه ای را مولینکس کرده کمی از آب آنها را گرفته سپس همه مواد را به گوشت اضافه کرده و کاملا ورز دهید بعد از آن قلقلی آماده شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید و حالا می توانید سرخ کنید.
طرز تهیه:

کره را کمی داغ کرده کشمش و زرشک را در آن تفت داده و همراه زعفران به برنج بیافزایید.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز