هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
خانه » عمومی و متفرقه » آشپزی و تغذیه » آموزش درست کردن مرغ ترش شمالی

آموزش درست کردن مرغ ترش شمالی

یکی از غذاهای معروف که در شمال کشورمان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد مرغ ترش است.ما در این مطلب از سایت جوان فا قصد داریم شما را با نحوه درست کردن این غذا به سبک شمالی ها آشنا کنیم. جهت آشنایی با این آموزش به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

ran

مواد لازم:

  •     ران مرغ: ۳ عدد
  •     آب انار: ۲ پیمانه
  •     انار دانه شده: یک عدد
  •     روغن هسته انگور: ۶ قاشق سوپخوری
  •     رب انار: ۳ قاشق سوپخوری
  •     شکر: یک ‌چهارم قاشق سوپخوری
  •     پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپخوری
  •     آرد نشاسته ذرت: یک ‌دوم قاشق سوپخوری
  •     سس انار: ۱ قاشق سوپخوری
  •     پیاز رنده شده: ۱ عدد

روش تهیه:

۱٫ ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و ۲ قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می‌کنیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را می‌ریزیم و می‌گذاریم تا ۴۵ دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود.

۲٫ در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و ۴ قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانه‌های انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ می‌ریزیم.

۳٫ بسته به ذائقه می‌توانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده می‌کنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک می‌شود.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


خرید کریو خرید فیلتر شکن انجام پایان نامه ارشد
خرید وی پی ان خرید کریو خرید vpn
استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع امکانپذیر است. این سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی میباشد و تمام فعالیت های این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. - طراحی شده توسط پارس تمز